Luchtvracht

Luchtvracht vereist een snelle afhandeling. Zowel het verwerken van binnenkomende lucht vracht, als het verzenden ervan. Van der Valk biedt u daarom de mogelijkheid om wereldwijd transporteren via het luchtruim, met regelmatige vertrektijden, zodat goederen steeds weer op het gewenste tijdstip de gewenste locatie bereiken.

Luchttransport van diverse producten bij Van der Valk

Bij ons kan door middel van luchtvracht elke import- of exportzending worden verwerkt. Dat geldt zelfs voor de luchtvracht van gevaarlijke goederen of koelvracht. Is transport per luchtvracht om wat voor een reden dan ook voor u niet de gewenste vorm dan kan Van der Valk voor u ook zeevracht of wegtransport verzorgen. Dus mocht u interesse hebben om Van der Valk uw luchtvracht zendingen te laten verzorgen. Dan staan onze collega’s van de operationele afdeling altijd voor u klaar!

Een luchtvracht zending laten versturen door Van der Valk biedt u tal van voordelen:

  • Een compleet transport van begin tot eindbestemming. U zou hierbij ook gebruik kunnen maken van luchtvracht gecombineerd met wegtransport. Hierdoor wordt uw lading snel op de plaats geleverd.
  • Weinig beperkingen aan een luchtvracht zending. Wij kunnen zowel kleine als grote lading afhandelen. Hierdoor wordt uw vracht snel naar de plaats van bestemming vervoerd.
  • Zeer snelle bezorging. Luchtvracht zending vereist een een snelle afhandeling.
Offerte aanvragen Neem contact

img1 img1 img1