Koeriersdienst

Van der Valk Transport biedt een snelle en veilige koeriersdienst aan. We opereren zowel nationaal als internationaal en naast het leveren van goederen, halen we ze ook af. Onze koeriersdienst is 7 dagen per week beschikbaar voor elk transport van 1 kilo tot 30 ton. Elk voertuig is voorzien van een GPS systeem, zodat u ten alle tijden weet waar uw goederen zich bevinden.

Een veilige koeriersdienst is mogelijk door middel van een volgauto. Deze volgauto begeleidt vanaf het beginpunt uw vracht, totdat deze op de eindbestemming is aangekomen. Hiermee garanderen we de veiligheid van uw lading, zodat de koeriersdienst snel en veilig afgehandeld wordt.  

Voordelen koeriersdienst Van der Valk

Van der Valk Transport is de trotse bezitter van het Keurmerk Transport & Logistiek als beloning voor onze hoogstaande kwaliteit. Enkele andere voordelen van ons zijn:

  • Nationaal en internationaal sneltransport
  • GPS volgsysteem
  • Koeriersdienst op maat
  • 7 dagen per week beschikbaar
  • Volgauto voor optimale veiligheid

Wilt u meer weten over hoe Van der Valk Transport een koeriersdienst voor u kan verzorgen? Onze medewerkers vertellen u graag meer.

img1 img1 img1

Over ons

Het begon allemaal kleinschalig, als koeriersbedrijf in Amsterdam. In 1984 vormde een Opel Ascona stationwagen, een pieper en een rol kwartjes voor het terugbellen van de klanten, de eenvoudige basis voor het huidige multi-functionele Van der Valk Transport, dat beschikt over een uitgebreid wagenpark, opslagmogelijkheden en Value Added Logistics.


CONTACT   OFFERTE AANVRAGEN