Sneltransport

Van der Valk Transport biedt sneltransport, omdat we begrijpen dat u soms niet kunt wachten. Sneltransport is mogelijk voor goederen van 1 kilo tot 30 ton, zowel leveren als afhalen. Elk voertuig is voorzien van een GPS volgsysteem, zodat u altijd weet waar uw lading zich bevindt.

24/7 veilig vervoer

Ons sneltransport is 7 dagen per week beschikbaar voor al uw goederen. Wij kunnen de veiligheid van uw transport garanderen door een volgauto in te zetten. Deze auto begeleidt het sneltransport van begin- tot eindpunt en garandeert de veiligheid van uw lading. Onze ervaren chauffeurs maken gebruik van een jong en groot wagenpark.

Voordelen koeriersdienst Van der Valk

Van der Valk Transport is de trotse bezitter van het Keurmerk Transport & Logistiek als beloning voor onze hoogstaande kwaliteit. Enkele andere voordelen van ons zijn:

  • Nationaal en internationaal sneltransport
  • Koeriersdienst op maat
  • 7 dagen per week beschikbaar
  • GPS volgsysteem 
  • Flexibel

Meer informatie over sneltransport

Wilt u meer weten over wat Van der Valk Transport voor u kan betekenen? Neem dan snel contact op.  

img1 img1 img1

Over ons

Het begon allemaal kleinschalig, als koeriersbedrijf in Amsterdam. In 1984 vormde een Opel Ascona stationwagen, een pieper en een rol kwartjes voor het terugbellen van de klanten, de eenvoudige basis voor het huidige multi-functionele Van der Valk Transport, dat beschikt over een uitgebreid wagenpark, opslagmogelijkheden en Value Added Logistics.


CONTACT   OFFERTE AANVRAGEN