TAPA transport

Van der Valk Transport is een internationaal transportbedrijf dat sneltransporten verzorgt van 1 kilo tot 30 ton. Ons grote wagenpark is ideaal voor internationaal transport op maat. Onze ervaren chauffeurs zijn professioneel en vervoeren vliegensvlug door Europa. Onder andere afhalen en leveren is 7 dagen per week mogelijk bij Van der Valk Transport. Wij zijn aangesloten bij de TAPA vereniging.

Voordelen

Van der Valk Transport is een internationaal transportbedrijf dat beloond is met het Keurmerk voor Transport & Logistiek. Dit is een overkoepelend keurmerk specifiek bedoeld voor het goederentransport over de weg. Enkele voordelen van internationaal transportbedrijf Van der Valk Transport:

  • 7 dagen per week beschikbaar
  • Nationaal en internationaal
  • GPS volgsysteem
  • Volgauto voor optimale veiligheid
  • Goederentransport op maat
  • Aangesloten bij TAPA 


Internationaal transportbedrijf Van der Valk is veilig en betrouwbaar. Onze professionals zijn zeer ervaren en ons uitgebreide wagenpark maakt het mogelijk om goederentransport op maat aan te bieden.

Wilt u meer informatie over wat internationaal transportbedrijf Van der Valk voor u kan betekenen? Neem dan snel contact op via het contactformulier.

img1 img1 img1

Over ons

Het begon allemaal kleinschalig, als koeriersbedrijf in Amsterdam. In 1984 vormde een Opel Ascona stationwagen, een pieper en een rol kwartjes voor het terugbellen van de klanten, de eenvoudige basis voor het huidige multi-functionele Van der Valk Transport, dat beschikt over een uitgebreid wagenpark, opslagmogelijkheden en Value Added Logistics.


CONTACT   OFFERTE AANVRAGEN