Transportfirma

Als internationale transportfirma zijn we bij Van der Valk Transport gespecialiseerd in veilig en snel transport. Om de veiligheid van uw goederen te garanderen kunnen we een volgauto mee laten rijden. Daarnaast is elk voertuig standaard uitgerust met een navigatie- en volgsysteem, zodat u ten alle tijden weet waar uw lading zich bevindt. Transportfirma Van der Valk verzorgt naast internationaal transport, ook nationaal transport.

Voordelen Van der Valk

Van der Valk Transport is een internationale transportfirma die beloond is met het Keurmerk voor Transport & Logistiek. Dit is een overkoepelend keurmerk specifiek bedoeld voor het goederentransport over de weg. Enkele voordelen van de internationale transportfirma Van der Valk Transport:

  • 7 dagen per week beschikbaar
  • Nationaal en internationaal
  • GPS volgsysteem
  • Volgauto voor optimale veiligheid
  • Transport op maat


Internationale transportfirma Van der Valk is veilig en betrouwbaar. Onze professionals zijn zeer ervaren en ons uitgebreide wagenpark maakt het mogelijk om goederentransport op maat aan te bieden.

Wilt u meer informatie over wat de internationale transportfirma Van der Valk voor u kan betekenen? Neem dan snel contact op via het contactformulier.

img1 img1 img1

Over ons

Het begon allemaal kleinschalig, als koeriersbedrijf in Amsterdam. In 1984 vormde een Opel Ascona stationwagen, een pieper en een rol kwartjes voor het terugbellen van de klanten, de eenvoudige basis voor het huidige multi-functionele Van der Valk Transport, dat beschikt over een uitgebreid wagenpark, opslagmogelijkheden en Value Added Logistics.


CONTACT   OFFERTE AANVRAGEN