Express Car

Als regionaal koerier gestart in 1984 voor Nationaal spoed- transport, maar al gauw werden de grenzen overschreden. Er is echter veel voordeel te behalen in combinatie-ritten binnen onze regio.
Heeft u iets af te leveren buiten Nederland dan is dit uiteraard ook geen enkel probleem!

Representatie

Toch niet onbelangrijk; immers de vervoerder is een verlengstuk van uw product. Dus op de juiste wijze omgaan met vervoerdocumenten,maar ook het correct afleveren, desnoods persoonlijk, dat mag best verwacht worden! Twee personen voor het office management, twee planners, tien vaste chauffeurs en een groot aantal freelance-chauffeurs staan direct klaar voor uw opdrachten.

Vervoer met kwaliteit?

In veel bedrijfstakken is de ISO normering veelvuldig toegepast. De branche goederentransport kende in het verleden certificeringen als ”Erkend Koerier ” en ”Distrikeur”. Express Car koeriers werkt al geruime tijd onder de voorwaarden van het ” Keurmerk Transport & Logistiek. Wij zijn er trots op dat wij als èèn van de eerste koeriersdiensten in Nederland dit keurmerk mogen voeren. Ook Express Car heeft al jaren een goederenverzekering, zowel tijdens transport als tijdens opslag. Uiteraard zijn ook onze chauffeurs verzekerd! Wilt u meer weten? Bel ons dan voor uitgebreide informatie!

img1    img1    img1

Over ons

Het begon allemaal kleinschalig, als koeriersbedrijf in Amsterdam. In 1984 vormde een Opel Ascona stationwagen, een pieper en een rol kwartjes voor het terugbellen van de klanten, de eenvoudige basis voor het huidige multi-functionele Van der Valk Transport, dat beschikt over een uitgebreid wagenpark, opslagmogelijkheden en Value Added Logistics.

 

Contact   Vacatures

 

 

 frontpage-flip

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ZIE ONZE ONLINE BROCHURE