Werkgebied

Ons werkgebied beperkt zich niet alleen tot de regio waarin wij gevestigd zijn. In feite is heel Europa ons werkgebied. Of het nou Amsterdam, Groningen, Maastricht of Stockholm, Londen, Madrid is, Express Car draait zijn hand er niet voor om.

Er is veel voordeel te behalen in combinatie-ritten binnen onze regio.
Heeft u iets af te leveren buiten Nederland dan is dit uiteraard ook geen enkel probleem!

Geautomatiseerde planning

Bij Express Car wordt gebruik gemaakt van specifiek voor de branche geschreven software. Dus op maat gesneden planning die op meerdere stations wordt bijgehouden. Eenmaal in het systeem ingevoerd wordt van de rit geregistreerd de tijd van opdracht én van aflevering, eventueel direct met de naam van de ontvanger. Ook staat direct de rit gepland op een chauffeur. Deze rit-registratie wordt twee jaar stand-by bewaard!

Tracking & Tracing

Al onze voertuigen hebben ingebouwde GPS, het zogeheten Global Positioning System. Via de satelliet wordt iedere drie minuten het voertuig gepeild en allerlei belangrijke data worden vastgelegd; snelheid, status en locatie. Ad hoc navragen waar uw zending zich bevindt? Na een paar simpele klikjes heeft onze planner het antwoord!

img1    img1    img1

Over ons

Het begon allemaal kleinschalig, als koeriersbedrijf in Amsterdam. In 1984 vormde een Opel Ascona stationwagen, een pieper en een rol kwartjes voor het terugbellen van de klanten, de eenvoudige basis voor het huidige multi-functionele Van der Valk Transport, dat beschikt over een uitgebreid wagenpark, opslagmogelijkheden en Value Added Logistics.

 

Contact   Vacatures

 

 

 frontpage-flip

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ZIE ONZE ONLINE BROCHURE