Koeriersdienst in Amsterdam

Bij Express Car leveren we snel en betrouwbaar. Onze koeriersdienst is beloond met het Keurmerk Transport & Logistiek voor onze hoogstaande kwaliteit. 

Voordelen van onze koeriersdienst

  • Nationale spoedritten
  • Kleine en grote pakketen
  • GPS volgsysteem

De koeriersdienst van Amsterdam, Express Car, is sinds 1984 ervaren in het bezorgen en ophalen van pakketten. Zowel kleine zendingen als grote zendingen zijn mogelijk. Van een envelop tot een bestelbus met trailer die helemaal vol zit, door de koeriersdienst van Express Car wordt alles voor u verzorgd.

Wij zijn zeer betrokken met de kwaliteit van ons werk, en zorgen dat onze leveringen van topkwaliteit blijven. Voor koeriersdienst moet u bij Express Car zijn. Express Car koeriers is de bezitter van het Keurmerk Transport & Logistiek. Dit als beloning voor onze hoogstaande kwaliteit koerierswerk.

Contact en vragen

Voor meer informatie over onze koeriersdienst in Amsterdam kunt u altijd contact opnemen. Dit kan via het contactformulier op onze website. Wij zullen zo spoedig mogelijk voor u op weg gaan.

 

img1 img1 img1

Over ons

Het begon allemaal kleinschalig, als koeriersbedrijf in Amsterdam. In 1984 vormde een Opel Ascona stationwagen, een pieper en een rol kwartjes voor het terugbellen van de klanten, de eenvoudige basis voor het huidige multi-functionele Van der Valk Transport, dat beschikt over een uitgebreid wagenpark, opslagmogelijkheden en Value Added Logistics.


Contact   Vacatures