Sneltransport door Express Car

Express Car koeriers levert snel en betrouwbaar. Voor een extra vlotte levering kunt u gebruik maken van ons sneltransport. Wij zijn beloond met het Keurmerk Transport & Logistiek voor onze hoogstaande kwaliteit. We blijven er zorg voor dragen dat ook ons sneltransport van deze hoge kwaliteit blijft. 

Voordelen van sneltransport

Het sneltransport komt zeer goed van pas als u snel een pakket of brief wilt laten bezorgen. Express Car koeriers gaat op de juiste wijze om met de vervoersdocumenten en levert de zending correct af. Dus wat voor zending u ook heeft, het sneltransport van Express Car koeriers zorgt voor een ervaren koerier. Express Car bezorgt door heel Nederland en met behulp van het GPS systeem kunt u altijd zien waar uw lading zich bevindt.

Als één van de eerste koeriersdiensten die het gewaardeerde Keurmerk Transport & Logistiek mag voeren, biedt ons sneltransport wij meerdere voordelen:

  • Professionele representatie
  • GPS volgsysteem
  • Transport door heel Nederland

Meer informatie

Wilt u graag meer weten over ons sneltransport? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Onze professionele chauffeurs staan voor u klaar.

img1 img1 img1

Over ons

Het begon allemaal kleinschalig, als koeriersbedrijf in Amsterdam. In 1984 vormde een Opel Ascona stationwagen, een pieper en een rol kwartjes voor het terugbellen van de klanten, de eenvoudige basis voor het huidige multi-functionele Van der Valk Transport, dat beschikt over een uitgebreid wagenpark, opslagmogelijkheden en Value Added Logistics.


Contact   Vacatures