Spoedservice door Express Car

Een spoedzending die u snel wilt laten bezorgen in Nederland? Express Car is dé spoedservice die snel en professioneel uw zending bezorgt. Of het nu gaat om één enkele envelop of een bestelbus en trailer vol met pakketten, Express Car is de juiste spoedservice. We zijn trotse bezitter van het Keurmerk Transport & Logistiek voor onze hoogstaande kwaliteit.

Voordelen van de spoedservice van Express Car

Als één van de eerste koeriersdiensten die het gewaardeerde Keurmerk Transport & Logistiek mag voeren, bieden wij meerdere voordelen:

  • Kleine en grote ladingen
  • Transport door heel Nederland
  • GPS volgsysteem

Spoedritten vereisen snelheid, nauwkeurigheid en professionaliteit. Sinds 1984 heeft spoedservice Express Car ervaring in het leveren en afhalen van pakketten. Onze ervaren chauffeurs leveren kleine en grote pakketten af door heel Nederland. U kunt altijd zien waar onze spoedkoeriers zich bevinden, omdat we gebruik maken van een betrouwbaar GPS systeem.

Wilt u graag meer weten over wat wij als spoedservice voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact op via ons contactformulier.

img1 img1 img1

Over ons

Het begon allemaal kleinschalig, als koeriersbedrijf in Amsterdam. In 1984 vormde een Opel Ascona stationwagen, een pieper en een rol kwartjes voor het terugbellen van de klanten, de eenvoudige basis voor het huidige multi-functionele Van der Valk Transport, dat beschikt over een uitgebreid wagenpark, opslagmogelijkheden en Value Added Logistics.


Contact   Vacatures