Groupage transport

Van der Valk Expeditie is expert op het gebied van snel en betrouwbaar groupage transport. De verschillende ladingen worden verzameld in ons distributiecentrum en van daaruit verstuurd naar de gewenste bestemming. Bij groupage transport delen meerdere ladingen van verschillende opdrachtgevers de container, waardoor u bespaart op de kosten voor de container. Het is dus ook heel goed mogelijk om een klein pakketje te versturen, en de ruimte te delen met anderen. Er zijn zeer veel mogelijkheden met groupage transport.

Waarom groupage transport bij van der Valk Expeditie

Persoonlijke aandacht en service staan bij ons hoog in het vaandel. Onze experts zijn flexibel en denken met u mee. Van der Valk Expeditie kan vanuit een kleinschalig uitgangspunt grote opdrachten aannemen en uitvoeren. Van der Valk Expeditie biedt nationaal en internationaal groupage trasport aan. Naast groupagevervoer verzorgen wij ook lucht- en zeetransport. Op deze manier kunnen wij u een compleet dienstenpakket aanbieden, wat de communicatie voor u gemakkelijker maakt. Onze voordelen op een rijtje:

  • Persoonlijke service
  • Flexibele medewerkers
  • Grote en kleine opdrachten
  • Compleet dienstenpakket

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor groupagevervoer? Neem dan snel contact op met Van der Valk Expeditie via het contactformulier.

img1 img1 img1

Over ons

Het begon allemaal kleinschalig, als koeriersbedrijf in Amsterdam. In 1984 vormde een Opel Ascona stationwagen, een pieper en een rol kwartjes voor het terugbellen van de klanten, de eenvoudige basis voor het huidige multi-functionele Van der Valk Transport, dat beschikt over een uitgebreid wagenpark, opslagmogelijkheden en Value Added Logistics.


CONTACT   OFFERTE AANVRAGEN