Kosten luchtvracht berekenen bij Van der Valk

Om de kosten van luchtvracht te berekenen, kunt u bij Van der Valk gerust een offerte aanvragen. Onze collega's staan klaar om u te informeren over de kosten. Lees hieronder meer over luchtvrachtexpediteur Van der Valk.

Snelle, betrouwbare levering

Wat kunt u van onze luchtvracht verwachten? Wij zijn erg gericht op service en betrouwbaarheid. Door middel van luchtvracht kan iedere zending bij ons verwerkt worden. Is luchtvracht voor u niet de gewenste vorm dan verzorgen wij ook zeevracht of wegtransport.

Daarnaast regelen wij graag het gehele transport voor u: van begin tot eind. U kunt bij ons zelfs luchtvracht combineren met wegtransport. Uw lading wordt bij ons gegarandeerd snel op de juiste plaats geleverd. De kosten voor onder andere luchtvracht zullen geheel afgestemd zijn op de kwaliteit die u van ons kunt verwachten.

Kosten luchtvracht?

Wilt u weten wat de kosten voor uw luchtvracht zullen zijn? Aarzel niet en neem gerust contact op met de medewerkers van Van der Valk. Wij informeren u graag.

img1 img1 img1

Over ons

Het begon allemaal kleinschalig, als koeriersbedrijf in Amsterdam. In 1984 vormde een Opel Ascona stationwagen, een pieper en een rol kwartjes voor het terugbellen van de klanten, de eenvoudige basis voor het huidige multi-functionele Van der Valk Transport, dat beschikt over een uitgebreid wagenpark, opslagmogelijkheden en Value Added Logistics.


CONTACT   OFFERTE AANVRAGEN