Luchtvracht naar China

Van der Valk Expeditie biedt luchtvracht naar China aan voor elke import- en exportzending. Ook luchtvracht van gevaarlijke goederen en koelvracht voeren wij veilig voor u uit. Wij werken met regelmatige vertrektijden, zodat uw goederen op het gewenste tijdstip de bestemming in China bereiken.

Voordelen luchtvracht

Van der Valk is een jonge en dynamische expediteur die persoonlijke aandacht en service hoog in het vaandel heeft staan. Daarnaast bieden wij nog meer voordelen:

  • Complete dienstverlening met weg- en zeetransport
  • Veel mogelijkheden, waaronder kleine en grote ladingen
  • Snelle bezorging
  • Meer informatie over luchtvracht

U kunt uw kleine en grote ladingen door ons naar China laten vervoeren, omdat we veel mogelijkheden bieden bij luchtvracht. Luchtvracht vereist een snelle afhandeling en daarom verzorgen wij een snelle bezorging. Als de lading na het vliegveld nog verder getransporteerd moet worden, kunnen wij u ook van dienst zijn bij weg- en zeetransport.

Wilt u graag meer weten over luchtvracht naar China door Van der Valk Expeditie? Neem dan snel contact op via het contactformulier.

img1 img1 img1

Over ons

Het begon allemaal kleinschalig, als koeriersbedrijf in Amsterdam. In 1984 vormde een Opel Ascona stationwagen, een pieper en een rol kwartjes voor het terugbellen van de klanten, de eenvoudige basis voor het huidige multi-functionele Van der Valk Transport, dat beschikt over een uitgebreid wagenpark, opslagmogelijkheden en Value Added Logistics.


CONTACT   OFFERTE AANVRAGEN