Luchtvracht nieuws Van der Valk Expeditie

Luchtvracht nieuws vindt u op de site van Van der Valk Expeditie. Bij ons kunt u internationaal en betrouwbaar maatwerk verwachten. Wij bieden een compleet dienstenpakket van luchtvracht, groupage zendingen en zeevracht.

Voordelen luchtvracht

Bij luchtvrachtexpediteur Van der Valk staat persoonlijke aandacht en goede service hoog in het vaandel. Elke import- of exportzending kan bij ons in behandeling worden genomen. Wij zorgen voor een snelle afhandeling en werken met regelmatige vertrektijden. Uw goederen worden dus veilig en betrouwbaar bezorgd.

Daarnaast biedt Van der Valk u nog meer voordelen:

  • Wij behandelen zowel grote als kleine ladingen
  • Wij bezorgen snel
  • Wij verzorgen een complete dienstverlening

Meer luchtvracht nieuws

Wilt u meer luchtvracht nieuws of heeft u vragen over Van der Valk Expeditie? Neem gerust contact op via het contactformulier. Uiteraard kunt u ook vrijblijvend een offerte aanvragen om te kijken wat wij voor u kunnen doen. Onze collega's van de operationele afdeling staan altijd voor u klaar en zijn op de hoogte van het laatste luchtvracht nieuws.

img1 img1 img1

Over ons

Het begon allemaal kleinschalig, als koeriersbedrijf in Amsterdam. In 1984 vormde een Opel Ascona stationwagen, een pieper en een rol kwartjes voor het terugbellen van de klanten, de eenvoudige basis voor het huidige multi-functionele Van der Valk Transport, dat beschikt over een uitgebreid wagenpark, opslagmogelijkheden en Value Added Logistics.


CONTACT   OFFERTE AANVRAGEN