Luchtvracht Schiphol

U kunt uw kleine en grote ladingen door ons laten vervoeren, omdat we veel mogelijkheden bieden bij luchtvracht van of naar Schiphol. Luchtvracht vereist een snelle afhandeling en daarom verzorgen wij een snelle bezorging. Van der Valk is een jonge en dynamische expediteur die persoonlijke aandacht en service hoog in het vaandel heeft staan. Als de lading na het vliegveld Schiphol nog verder getransporteerd moet worden, kunnen wij u ook van dienst zijn bij weg- en zeetransport. Daarnaast bieden wij nog meer voordelen.

De voordelen van luchtvrachtexpediteur Van der Valk

Een zending naar of vanaf Schiphol laten versturen door Van der Valk biedt u nog veel meer voordelen. Wij zorgen niet alleen voor een snelle afhandeling, wij verzorgen ook het complete transport van begin tot eindbestemming. Wij als luchtvrachtexpediteur kunnen zowel grote, als kleine ladingen afhandelen op Schiphol, of het vliegveld van bestemming. De bezorging bij luchtvrachtexpediteur Van der Valk is uiteraard zo snel mogelijk.

Contact

Wilt u weten wat er nog meer mogelijk is bij luchtvrachtexpediteur Van der Valk op het gebied van luchtvracht van en naar Schiphol?? Neem dan gerust contact op via het contactformulier. Onze medewerkers helpen u graag verder.

img1 img1 img1

Over ons

Het begon allemaal kleinschalig, als koeriersbedrijf in Amsterdam. In 1984 vormde een Opel Ascona stationwagen, een pieper en een rol kwartjes voor het terugbellen van de klanten, de eenvoudige basis voor het huidige multi-functionele Van der Valk Transport, dat beschikt over een uitgebreid wagenpark, opslagmogelijkheden en Value Added Logistics.


CONTACT   OFFERTE AANVRAGEN