Luchtvracht

Van der Valk Expeditie biedt luchtvracht aan voor elke import- en exportzending.  Ook luchtvracht van gevaarlijke goederen en koelvracht voeren wij veilig voor u uit. Wij werken met regelmatige vertrektijden, zodat uw goederen op het gewenste tijdstip de bestemming bereiken.

Voordelen luchtvracht

U kunt uw kleine en grote ladingen door ons laten vervoeren, omdat we veel mogelijkheden bieden bij luchtvracht. Luchtvracht vereist een snelle afhandeling en daarom verzorgen wij een snelle bezorging. Als de lading na het vliegveld nog verder getransporteerd moet worden, kunnen wij u ook van dienst zijn bij weg- en zeetransport.

Van der Valk is een jonge en dynamische expediteur die persoonlijke aandacht en service hoog in het vaandel heeft staan. Daarnaast bieden wij nog meer voordelen:

  • Complete dienstverlening met weg- en zeetransport
  • Veel mogelijkheden, waaronder kleine en grote ladingen
  • Snelle bezorging

Meer informatie over luchtvracht

Wilt u graag meer weten over luchtvracht door Van der Valk Expeditie? Neem dan snel contact op via het contactformulier. 

img1 img1 img1

Over ons

Het begon allemaal kleinschalig, als koeriersbedrijf in Amsterdam. In 1984 vormde een Opel Ascona stationwagen, een pieper en een rol kwartjes voor het terugbellen van de klanten, de eenvoudige basis voor het huidige multi-functionele Van der Valk Transport, dat beschikt over een uitgebreid wagenpark, opslagmogelijkheden en Value Added Logistics.


CONTACT   OFFERTE AANVRAGEN