Luchtvrachtexpediteur Van der Valk: veilig en snel!

Luchtvrachtexpediteur Van der Valk is ontstaan omdat wij klanten een totaalpakket van diensten aan willen bieden. Zo kunt u bij ons terecht voor luchtvracht, zeevracht en groupage. Wij hebben de mogelijkheid om grote opdrachten aan te nemen en uit te voeren.

Wereldwijd transport

Van der Valk Expeditie biedt u de mogelijkheid om luchtvracht wereldwijd te transporteren. Bij luchtvrachtexpediteur Van der Valk kunt u rekenen op regelmatige vertrektijden, zodat uw goederen op het gewenste moment de locatie bereiken.

De voordelen van luchtvrachtexpediteur Van der Valk

Een zending laten versturen door Van der Valk biedt u nog veel meer voordelen. Wij zorgen niet alleen voor een snelle afhandeling, wij verzorgen ook het complete transport van begin tot eindbestemming. Wij als luchtvrachtexpediteur kunnen zowel grote, als kleine ladingen afhandelen. De bezorging bij luchtvrachtexpediteur Van der Valk is uiteraard zo snel mogelijk.

Contact

Wilt u weten wat er nog meer mogelijk is bij luchtvrachtexpediteur Van der Valk? Neem dan gerust contact op via het contactformulier. Onze medewerkers helpen u graag verder.

img1 img1 img1

Over ons

Het begon allemaal kleinschalig, als koeriersbedrijf in Amsterdam. In 1984 vormde een Opel Ascona stationwagen, een pieper en een rol kwartjes voor het terugbellen van de klanten, de eenvoudige basis voor het huidige multi-functionele Van der Valk Transport, dat beschikt over een uitgebreid wagenpark, opslagmogelijkheden en Value Added Logistics.


CONTACT   OFFERTE AANVRAGEN