Transportbedrijf Amsterdam

Transportbedrijf Van der Valk uit Amsterdam biedt oplossingen voor al uw import- en exportzendingen. Zowel grote als kleine ladingen transporteren wij voor u door de lucht, over de weg en op het water. Ook gevaarlijke goederen en koelproducten vervoeren wij op veilige en betrouwbare wijze.

Wij bieden persoonlijke aandacht en service en hebben dat hoog in het vaandel staan bij ons transportbedrijf uit Amsterdam. Van der Valk is een jong en dynamisch transportbedrijf dat vanuit Amsterdam werkt aan een totaaloplossing voor u. U kunt bij ons terecht voor groupagevervoer en zee- en luchtvracht. Wilt u meerdere transportmogelijkheden combineren, dan is dat natuurlijk ook mogelijk bij transportbedrijf Van der Valk. We werken vanuit Amsterdam, maar opereren als internationaal transportbedrijf. 

Voordelen van Van der Valk

Transportbedrijf Van der Valk uit Amsterdam is een jonge en dynamische expediteur die persoonlijke aandacht en service hoog in het vaandel heeft staan. We bieden meerdere voordelen:

  • Totaaloplossingen voor al uw zendingen
  • Snel en betrouwbaar
  • Maatwerk

Wilt u meer informatie over transportbedrijf Van der Valk uit Amsterdam? Neem dan contact op via het contactformulier. 

img1 img1 img1

Over ons

Het begon allemaal kleinschalig, als koeriersbedrijf in Amsterdam. In 1984 vormde een Opel Ascona stationwagen, een pieper en een rol kwartjes voor het terugbellen van de klanten, de eenvoudige basis voor het huidige multi-functionele Van der Valk Transport, dat beschikt over een uitgebreid wagenpark, opslagmogelijkheden en Value Added Logistics.


CONTACT   OFFERTE AANVRAGEN