Zeetransport

Transportbedrijf Van der Valk uit Amsterdam biedt oplossingen voor al uw import- en exportzendingen. Zowel grote als kleine ladingen transporteren wij door middel van zeetransport. Ook gevaarlijke goederen en koelproducten vervoeren wij op veilige en betrouwbare wijze.

 U kunt bij ons terecht voor groupagevervoer, luchtvracht en uiteraard zeetransport. Wilt u meerdere transportmogelijkheden combineren, dan is dat natuurlijk ook mogelijk bij transportbedrijf Van der Valk. We werken vanuit Amsterdam, maar opereren als internationaal transportbedrijf.

Voordelen zeetransport door Van der Valk

Transportbedrijf Van der Valk uit Amsterdam is een jonge en dynamische expediteur die persoonlijke aandacht en service hoog in het vaandel heeft staan. Voor zeetransport zijn wij uiteraard de beste optie. We bieden meerdere voordelen:

  • Totaaloplossingen voor al uw zendingen
  • Snel en betrouwbaar
  • Maatwerk

Vragen en opmerkingen


Wilt u meer informatie over ons zeetransport, vul dan het contactformulier op onze website in. U kunt op elk moment contact met ons opnemen.

img1 img1 img1

Over ons

Het begon allemaal kleinschalig, als koeriersbedrijf in Amsterdam. In 1984 vormde een Opel Ascona stationwagen, een pieper en een rol kwartjes voor het terugbellen van de klanten, de eenvoudige basis voor het huidige multi-functionele Van der Valk Transport, dat beschikt over een uitgebreid wagenpark, opslagmogelijkheden en Value Added Logistics.


CONTACT   OFFERTE AANVRAGEN